Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers

目前日期文章:200409 (2)

瀏覽方式: 標題列表 簡短摘要
2003年的暑假,容格格有幸參加Work & Travel U.S.A.的計畫,那是我第一次出國,第一次到離家千萬哩的地方,第一次在這麼遠的地方待這麼久。第一次必須以英文為第一語言,第一次我的生活週遭不再是我熟悉的人事物,第一次必須承受有家歸不得的思念…很多的第一次在那當下若讓我選擇,也許不會想再來一遍。

xylus 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()


I have been stucked in here about three months,

and still have to be here about two weeks more.
I really miss home, my friends, and everything in Taiwan, especially FOOD!!!!!!!

xylus 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()